Järjestelmäpäivitykset

Järjestelmän nykyinen ohjelmistoversio näkyy selainkäyttöliittymän diagnostiikkanäkymässä sekä järjestelmän keskusyksikön (CPU-100 tai CPU-140) näytöllä kohdassa Rel: yyyy-wwx, jossa yyyy on vuosi, ww viikko ja x revisiomerkki, esimerkiksi 2013-07a.

Huomiokolmio ilmaisee, että järjestelmääsi on tarjolla päivitys.

Ennen päivitystä järjestelmästä on syytä ottaa varmuuskopio näkymässä Asetukset – Järjestelmä – Varmuuskopiointi. Ensin on kirjauduttava sisään tasojen 2 ja 3 PIN-koodeilla sekä pääkäyttäjätunnuksella selainkäyttöliittymän oikean yläkulman kilpi- ja lukkokuvakkeista. Varmuuskopio ladataan talteen järjestelmästä painamalla valitun varmuuskopion Lataa varmuuskopio omalle koneelle -linkkiä.

Uudesta versiosta ilmoitetaan selainkäyttöliittymän yläreunaan ilmestyvällä huomiokolmiolla. Sitä painamalla siirrytään Työkalut-näkymään, jossa on kenttä Päivitykset. Päivityksen ajamiseksi on kirjauduttava tasojen 2 ja 3 PIN-koodeilla. Päivityksen tiedot saa näkyviin painamalla halutun päivityksen versionumeroa. Päivitys aloitetaan painamalla Päivitä-painiketta.

Huomaathan, että päivitys kestää järjestelmän laajuudesta ja versiosta riippuen 5-30 minuuttia, minkä aikana järjestelmään kytketyt laitteet eivät ole ohjattavissa.

HUOM: Jos versio on vanhempi kuin 2013-07a tai järjestelmä ei tarjoa uusinta päivitysversiota, ota yhteys tukipalveluun. Järjestelmän on oltava kytkettynä toimivaan internet-yhteyteen, jotta tieto päivityksistä välittyy järjestelmään.

Järjestelmäpäivitykset