Smarthome by EKE -etäpalvelu uudistuu

 

Uutinen 30.10.2017

 

Uudistettu etäpalvelu parantaa käyttäjäkokemusta mahdollistamalla etätunnusten luonnin ja muokkauksen ilman yhteydenottoa EKEn tukipalveluun.

Etäpalvelumme päivittyy maanantaina 6.11.2017 uuteen versioon. Palvelun osoite https://my.eke.com pysyy ennallaan ja vanhan palvelun tunnukset siirretään sellaisenaan uuteen palveluun. Kirjauduttaessa ensimmäistä kertaa uudistettuun palveluun tulee hyväksyä palvelun käyttöehdot ja antaa sähköpostiosoite. Sähköpostiosoite on jatkossa järjestelmän käyttäjätunnus ja toimituskanava teknisille tiedotteille.

Smarthome by EKE -järjestelmälle voidaan jatkossa määritellä yksi omistajakäyttäjä, joka hallinnoi muiden käyttäjien etäpääsyä järjestelmään. Omistajakäyttäjä määritetään rekisteröimällä järjestelmä halutulle käyttäjälle. Uudet käyttäjät rekisteröityvät itse palveluun, jonka jälkeen käyttäjätilille voidaan rekisteröidä asunnon järjestelmä tai pyytää omistajakäyttäjää lisäämään pääsyoikeus asunnon järjestelmään. Lisäksi oman salasanansa voi vaihtaa palvelussa ja salasanan palautukseen on parannettu mekanismi.